PHYSIOHEALTH - R.M.Madarie-Kalloe , BSc


Go to content

R.M.Madarie-Kalloe

Fysiotherapeute

Ik studeerde op 13 januari 2006 van de Anton de Kom universiteit af als fysiotherapeute. Ik behoor tot de pilotgroep fysiotherapie studenten. Van deze groep studeerde ik als 5de af.De titel van mijn afstudeerscriptie was: ďTraplopen bij postoperatieve patiŽnten met een lumbosacraal radiculair syndroom in het Academisch Ziekenhuis ParamariboĒ. Ik ben hierbij begeleid door de Dr J.R. Toelsie en de heer A. den Hartog.

Momenteel ben ik als fulltime fysiotherapeute werkzaam in het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP). Ik werk 20 uren klinisch (dus in het beddenhuis). Hierbij zijn inbegrepen de behandelingen van patiŽnten, meelopen tijdens de ronden van de neurologen/neurochirurgen en participeren in het multi disciplinair overleg (MDO) van de afdeling neurologie/neurochirurgie.

Ik werk voornamelijk op de afdeling neurologie/ neurochirurgie en daarnaast begeleid ik ook patiŽnten op de afdelingen orthopedie, cardiochirurgie, chirurgie, en interne geneeskunde. Ook de Intensive Care (IC), de Medium Care (MC) en de afdeling Spoedeisende hulp (SEH) behoren tot mijn werkgebieden, hetzij sporadisch.

Daarnaast werk ik 20 uren in het Poliklinische Revalidatie Centrum. Dit is het enige revalidatie centrum van Suriname. Hier behandel ik behalve revalidanten (die verwezen worden door de revalidatie arts) ook patiŽnten die via de huisarts of specialist ingestuurd worden. De communicatie met de revalidatie arts geschiedt telefonisch, per brief of tijdens het team overleg. De communicatie met de huisartsen of specialisten geschiedt per brief of telefonisch. Ik behandel hier patiŽnten met klachten van allerlei aard (neurologische, orthopedisch, chirurgisch etc).

Poliklinisch werk ik volgens afspraak. De afspraken kunnen telefonisch gemaakt worden. Zie verder sectie contact.

Ik ben lid van de Surinaamse Vereniging voor Fysiotherapie (SVF) sinds maart 2006. Deze vereniging heeft tot doel het behartigen van de belangen van fysiotherapeuten. Ook worden gezamelijke strategieŽn bedacht om te komen tot een betere kwaliteitszorg.Home Page | Fysiotherapie | Fysio in AZP | R.M.Madarie-Kalloe | Tarieven | Algemene Aandoeningen | Contact us | Site Map


Back to content | Back to main menu